Liput

Varaa paikkasi kesän 2017 rohkeimpaan oopperaan!

Lippuja myy lippu.fi.

Ryhmävaraukset ja tiedustelut: laura.kelha@liminka.fi

Osta liput tästä »


Lippujen hinnat

Ennakkoliput

Peruslippu 50 euroa

Alennuslippu * 45 euroa

 

Ennakkolippujen hintoihin lisätään käsittelymaksu 3,5 euroa.

 

*Alle 18-vuotiaat, opiskelijat, eläkeläiset, työttömät ja varus- ja siviilipalvelusmiehet. Alennukseen oikeuttava kortti esitettävä.

 

VIP-liput tulevat myyntiin myöhemmin! Tiedustelut lippuihin tai VIP-paketteihin liittyen teemu.haapala@liminka.fi.

 

Muistathan, että lippuja on myytävänä rajoitettu määrä. Ostamalla liput ennakkoon varmistat pääsysi vuoden rohkeimpaan oopperaan!


Lippujen ostaminen

Lippuja oopperaan voi ostaa lippu.fi nettisivujen kautta tai lippu.fi -lippuja välittävän myyntipisteen kautta. Lippujen myyntipisteet on jaettu ns. ”täyden palvelun” myyntipisteisiin sekä ns. pikamyyntiohjelmaa käyttävät myyntipisteet (R-kioskit). Ryhmävarauksissa voit olla yhteydessä suoraan meihin (yli 10 lippua)! 

 • Lunastaa puhelinpalvelussa tehdyn varauksen varaustunnuksen avulla, tai ostaa suoraan lippuja tapahtuman nimen avulla.
 • Maksaa lippusi Elämyskorteilla, Lippu.fi lahjakorteilla tai Arvoseteleillä, jos myyntipiste hyväksyy nämä maksuvälineiksi.
 • Palauttaa tai vaihtaa peruutettujen tapahtumien liput siinä myyntipisteessä, josta liput on ostettu.
 • Oulun seudulla toimii kaksi ns. täyden palvelun myyntipistettä, jotka ovat Sokos Herkku Kioski Oulu (Isokatu 25) sekä Valkealinnan lippukauppa (Isokatu 19).
 • Myyntipisteet löydät täältä 

R-kioskit kautta maan tarjoavat ns. pikamyyntiohjelman palveluita, eli kioskeilla voit:

 • Lunastaa puhelinpalvelussa tehdyn varauksen varaustunnuksen avulla
 • Ostaa suoraan lippuja. Myynnissä olevat tilaisuudet löytyvät R-kioskeilta tapahtuman nimellä tai tapahtuman numerolla, jotka saat lippu.fi nettisivuilta.
 • R-kioskeilla ei voi maksaa lahjakorteilla!
 • R-kioskit ottavat maksuvälineenä vastaan seuraavat sähköiset maksuvälineet: Wellness Wallet, Smartum-mobiilimaksu, Ticket Mind&Body -korteilla, sekä Smartum-mobiilimaksulla voi maksaa vain tapahtumalippuja.
 • Smartum-kortti EI käy R-kioskeilla maksuvälineenä. Ticket Duo -kortilla voi maksaa tapahtumalippuja.  Mitkään paperiset maksuvälineet (esim. Smartumin setelit, Lounasseteli ja Virikeseteli) EIVÄT käy maksuvälineenä R-kioskilla.
 • R-kioskit kautta maan Etsi lähin R-kioski
 

Kuusi upeaa näytöstä!

Torstai 10.8.2017 – LOPPUUNMYYTY!

Perjantai 11.8.2017

Lauantai 12.8.2017

Torstai 17.8.2017 LOPPUUNMYYTY!

Perjantai 18.8.2017 LOPPUUNMYYTY!

Lauantai 19.8.2017 LOPPUUNMYYTY!

Showtime klo. 19.00.

 

Osoite: Rantatie 14, 91900 Liminka. Tarkempi ohjeistus tapahtumapaikalle saapumisesta, pysäköimisestä sekä muista käytännön asioista tulossa sivuille myöhemmin!